Lagerhall

Vi ordnar nytt utrymme – helt enligt dina behov

Våra produkter

ALLT FRÅN VÄDERSKYDD TILL NÖDHJÄLP

Vid sidan om våra flexibla och kvalitativa lagerhallar erbjuder vi även ett stort utbud andra kvalitativa skydds- och lagerhållningsprodukter.

Väderskydd

Våra väderskydd är flexibla och passar på de flesta byggarbetsplatser. Om du vill hålla arbetet igång i blåsigt och regnigt väder så är väderskydd helt rätt för ditt företag. Väderskyddet är en nyligen framtagen produkt som vi har utvecklat för att kunna täcka tillfälliga behov av övertäckning. Det är ett flexibelt, modulbaserat system som passar mycket bra att hyra ut.

Vill du garantera tryggheten och förutsägbarheten i arbetet och eliminera problem och skador som orsakas av vädret? Ett av våra väderskydd är ett utmärkt sätt att undvika fukt, som kan leda till stora problem i framtiden. Våra väderskydd går dessutom att hyra i storlekar specialanpassade just för din verksamhet.

Presenningar

Behöver du en presenning för ett tillfälligt övertäckningsbehov? Vi tillhandahåller en rad olika presenningar och fasadnät, där vi är en ledande leverantör i Skandinavien. Våra presenningar finns i en rad olika kvaliteter och storlekar, och du kommer garanterat att hitta en variant som passar just din verksamhet. Våra presenningar i modern, kvalitativ PVC kan utnyttjas till allt från väderskydd till båtpresenningar. Vi kan ta fram specialdesignade presenningsprodukter helt efter kundens önskemål.

Plåtfasad/tak

En nyhet är vi nu även kan erbjuda plåtfasad/ tak istället för presenning. Detta är en ny produkt som vi erbjudit länge i Norge men som först nu lanserats på den svenska marknaden. 

Evenemang 

Bord, stolar, golvlösningar, dansgolv, läktare, scener – vi är även en ledande leverantör när det gäller uthyrning av tält och evenemangsprodukter. Vårt mycket breda och flexibla utbud har utnyttjats av många företag och föreningar för allehanda publika evenemang. Fotbollscuper, olika typer av företagsevenemang, festivaler, mässor och kulturevenemang – har du något stort på gång och vill att dina gäster ska få en trivsam och inte minst torr miljö – vänd dig då till oss. 

Nödhjälp 

Lagerhallar i flexibla storlekar är lätta att sätta ihop och prismässigt konkurrenskraftiga, vilket är perfekt för hjälporganisationer. De kan användas till bland annat matförvaring, skolor och verkstäder, finns monterade i över 70 länder. 

 

Behöver du mer utrymme för din verksamhet? Våra flexibla lagerhallar är lösningen!