Om oss

Om oss - Mach Entreprenad AB

Välkomna till Mach Entreprenad AB, hos oss hittar du högkvalitativa lagerhallar som kombinerar hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Våra lagerhallar är flexibla och kan anpassas för att hålla olika temperaturer, beroende på vad ni behöver förvara eller hur ni planerar att använda lokalen.

Vi förstår att varje kund har unika krav och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att våra lagerhallar passar just era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni söker en lagerhall för förvaring, produktion eller andra användningsområden, så har vi den perfekta lösningen för er.

Vår stora och moderna utvecklingsavdelning får kontinuerligt fram innovativa produkter som pekar mot framtiden. Vi tillhandahåller lagerhållningsprodukter som motsvarar kundens krav på kvalitet, säkerhet och användarvänlighet.

Utöver vår expertis på lagerhallar är vi ett av de ledande företagen inom entreprenadvärlden och erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Med våra olika utbildningar, omfattande erfarenhet och djupa kompetens inom entreprenad, är vi det självklara valet för alla typer av entreprenadprojekt. Oavsett om du behöver hjälp med projektering, byggnation, fastighetsservice, totalentreprenad eller delentreprenad, står vi redo att bistå. Vi kombinerar kvalitet, pålitlighet och expertis för att säkerställa att dina projekt genomförs framgångsrikt och överträffar dina förväntningar.

lagerhallar

Behöver du mer utrymme för din verksamhet?
Våra flexibla lagerhallar är lösningen!