Våra tjänster

Lagerhallar

Våra lagerhallar är ett prisvärt och hållbart alternativ till förvaringsutrymme, lager och olika sorters verksamheter. Våra tak och fasader i plåt är av högsta kvalitet för ett rymligt utrymme utan komplikationer. De lagerhallar vi producerar är hållbara och vi genomför självklart temperaturkontroll för att säkerställa att hallarna fungerar optimalt för er verksamhet. Med flexibla storlekar som matchar era krav, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för just ert utrymme.

Välkomna att begära offert!

Byggnation

Vi har har hjälpt många företag och fastighetsbolag med byggnationer, både stora och mindre byggprojekt, vilket alla resulterat i lyckade resultat och nöjda kunder. Vi har tillgång till egna maskiner och verktyg samt har de utbildningar, erfarenhet och kompetens för att vara ert självklara val av byggentreprenad. Oavsett om ni vill ha hjälp att bygga en skola, bostadshus eller en offentlig miljö står vi er gärna till tjänst. Vi är experter på byggnation i betong och har en rad specialiserade betongpumpar som möjliggör smidiga och tidseffektiva lösningar. Detta hjälper oss att undvika förseningar och säkerställer att projektet blir klart inom den önskade tidsramen.

Totalentreprenad

Genom att anlita oss som totalentreprenör tar vi det fulla ansvaret för ert projekt och säkerställer att alla funktionskrav uppfylls. Ni kan kontakta oss både innan projektet påbörjas eller efter att projekteringen är igång och funktionsutredningen (FU) är klar. Vår erfarenhet visar dock att ju tidigare vi involveras i projektet, desto smidigare och mer effektiv blir arbetsprocessen.

Projektering

Våra projekteringar är ytterst noggranna för att hitta alla eventuella onödiga utgifter som går att spara in under byggprojektet. När vi sköter er projektering kommer ert byggprojekt genomföras inom den utsatta tiden samt att det kommer bli precis som ni hade tänkt er, om inte ännu bättre. Vi är lyhörda för era visioner och önskemål när vi utformar projekteringen. Dessutom säkerställer vi att ni får ett ekonomiskt fördelaktigt byggprojekt.

Fastighetsservice

Vi erbjuder en rad tjänster inom fastighetsservice till de entreprenader vi har varit delaktiga i att genomföra. Detta är fördelaktigt både för er och för oss. Eftersom vi redan är väl förtrogna med fastigheten, vet vi exakt vad som behöver underhållas och hur det ska skötas. Ni kan känna er trygga med att vår kunskap säkerställer att arbetet utförs professionellt och effektivt.

Delad entreprenad

Ni som beställare kan få hjälp med enstaka projekt från oss som delad entreprenad. Vi är vana vid att kommunicera med beställare och andra entreprenörer för att komma fram till gynnsamma lösningar. Vi kan bistå er med till exempel konstruktionslösningar, bygg, snickeri, GEO-tekniska utvärderingar, el, VVS, ritningar och mycket mer.

lagerhallar

Behöver du mer utrymme för din verksamhet?
Våra flexibla lagerhallar är lösningen!